مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 آذر 1392 ساعت 07:482013-11-24پزشكي

بر پایی بیمارستان صحرایی در یکی از مناطق محروم خراسان رضوی


بیمارستان صحرایی بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی همزمان باهفته بسیج در یکی از مناطق محروم خراسان رضوی آغاز به کار کرد .

رییس بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی امروز گفت : این بیمارستان با هدف گسترش خدمات درمانی در مناطق محروم همزمان با هفته بسیج گشایش یافته و تا 8 آذر در منطقه قلعه آقا حسن شهرستان زاوه برای ارائه خدمات آماده است .

دکتر هادی جلالی افزود : در این بیمارستان بیش از 20 پزشک متخصص ، 5 پزشک عمومی ، 6 دندانپزشک ، 6 پزشک و کارشناس آزمایشگاه ، 13 پرستار ، 2 دستیار دندانپزشک و یک پزشک داروساز به محرومان خدمات ارائه می دهند.

رییس بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی با اشاره به اینکه بیش از 140هزار نفر ساکن این منطقه هستند گفت : در این بیمارستان تخصص هایی از جمله داخلی ، جراحی عمومی ، زنان و زایمان ، اطفال ، روانپزشکی ، چشم پزشکی ، بینایی سنجی ، ارولوژی ، ارتوپدی ،ENT ، پوست ، قلب و عروق و دندان پزشکی ، داروخانه و خدمات پاراکلینیکی چون رادیولوژی ، آزمایشگاه ، اکو وسونوگرافی به صورت رایگان به این افراد ارائه میشود .

دکتر جلالی با اشاره به اینکه این چهارمین سال متوالی است که بیمارستان صحرایی در مناطق محروم استان دایر می شود افزود : ارائه خدمات تخصصی به نیازمندان ، شناسایی و درمان بیماران و افزایش سطح دسترسی از اهداف این طرح است .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بر پایی بیمارستان صحرایی در یکی از مناطق محروم خراسان رضوی

بر پایی بیمارستان صحرایی در یکی از مناطق محروم خراسان رضوی