مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 آبان 1392 ساعت 16:582013-11-20بين الملل

بی تعارف: حقوق بشر یا کسب و کار؟


به گزارش انصاف نیوز کامبیز نوروزی در صفحه ی شخصی خود در مطلبی با عنوان «بی تعارف: حقوق بشر یا کسب و کار» نوشت: 1- بعضی مثل اسراییل [رژیم اشغالگر فلسطین] آشکار و بعضی پنهانی، - به گزارش انصاف نیوز کامبیز نوروزی در صفحه ی شخصی خود در مطلبی با عنوان بی تعارف: حقوق بشر یا کسب و کار نوشت:1- بعضی مثل اسراییل [رژیم اشغالگر فلسطین] آشکار و بعضی پنهانی، مثل عربستان و شیخ نشین های خلیج فارس همه ی انرژی سیاسی خود را بسیج کرده اند که مانع از موفقیت مذاکرات 5+1 و ایران بشوند.

2- درست در آستانه ی ادامه مذاکرات، گروه رجوی مدعی کشف یک تأسیسات هسته ای جدید در ایران می شود تا بلکه در روند مذاکرات اثر منفی بگذارد.

3- تحریم اقتصادی، با آثار مخربی که در اقتصاد یک کشور می گذارد و باعث توسعه ی فقر و بیماری و مرگ و میر و انواع فجایع اجتماعی می شود و از این طریق حتی پیشبرد اهداف آزادیخواهانه را هم به شدت مختل می کند، از پایه و اساس یک اقدام ضد حقوق بشری است.

کسی به یاد می آورد که در دوره ی تحریم عراق 500 هزار کودک عراقی بر اثر نتایج تحریم و به دلیل سوء تغذیه و بیماری و کمبود دارو، مردند؟ حقوق کودک کجاست؟4- یک مدافع صادق حقوق بشر نمی تواند از تحریم دفاع کند یا نمی تواند به آن کمک کند و راهش را هموار کند که هیچ، بلکه چه بسا باید با آن مبارزه هم بکند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بی تعارف: حقوق بشر یا کسب و کار؟

بی تعارف: حقوق بشر یا کسب و کار؟