مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 آبان 1392 ساعت 07:332013-11-18حوادث

دستگاه قضا سریع تر حکم اسیدپاشان را اجرا کند


یک جامعه شناس طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده و اجرای حکم داوود روشنایی از قربانیان اسیدپاشی را امری دانست که سبب افزایش اعمال بزهکارانه این چنینی و فراهم شدن زمینه ارتکاب بیشتر این جرایم در جامعه می شود.

دکتر امیرمحمود حریرچی در گفت وگو با خبرنگار حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به ویژگی های پرونده داوود روشنایی، جوانی که در آبان ماه سال 84 قربانی اسیدپاشی شد، گفت: بدون شک افرادی که دست به چنین اقداماتی می زنند، دارای مشکل کاراکتر یا همان شخصیت هستند، چرا که همان طور که خودسوزی اوج خودآزاری است، دگرسوزی یا همان اسیدپاشی نیز اوج دگرآزاری است.

وی با بیان اینکه استعمال موادروانگردان و موادمخدر نیز احتمال ارتکاب چنین اعمالی را تشدید می کند، مدعی شد که درباره چنین جرایمی، قانون آن طور که باید و شاید به آن نپرداخته و برخی از قوانین نیز به شکل سلیقه ای اعمال می شود.

این جامعه شناس با بیان اینکه امروزه اسیدپاشی در حال تبدیل شدن به یک آسیب اجتماعی است، خاطرنشان کرد: در بحث محاکمه و قصاص عوامل اسیدپاشی، معتقدم باید یک مددکار اجتماعی یا روانشناس بالینی نیز به قاضی پرونده کمک کند.

بدین شیوه که با قربانی و متهم دیدارهای جداگانه داشته باشد و موارد را با آنان مطرح کند تا علت قطعی بروز حادثه ریشه یابی شده و ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستگاه قضا سریع تر حکم اسیدپاشان را اجرا کند

دستگاه قضا سریع تر حکم اسیدپاشان را اجرا کند