مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 آبان 1392 ساعت 10:582013-11-13اقتصادي

61 درصد سهمیه ی اشتغال بستک محقق شد


رییس اداره ی تعاون، کار و رفاه اجتماعی بستک گفت: از ابتدای سال تاکنون 524 فرصت شغلی معادل 61 درصد سهمیه ی 857 نفری تعیین شده برای این شهرستان، در سامانه ی رصد ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه ی خلیج فارس از بستک، بهرام فولاد چنگ افزود: از میان 524 فرصت جدید شغلی، در بخش های مشاغل روستایی 152 نفر، کشاورزی و دامپروری 132 نفر، صنعت، معدن و تجارت 108 نفر، راه و ساختمان 99 نفر، آب و برق 26 نفر و علوم پزشکی 7 نفر مشغول به کار شده اند.

وی در خصوص اشتغال از طریق دفتر کاریابی این شهرستان اظهار کرد: با وجود مدت فعالیت کوتاه دفتر خدمات مشاوره ی شغلی کارآفرینان این شهرستان در کمتر از سه ماه، آن مرکز توانسته است تاکنون 21 نفر را از میان 52 جوینده ی کار، به کار گمارد.

فولاد چنگ از رشد سازش در مراجع حل اختلاف بستک خبر داد و گفت: با توجه به برنامه های این اداره در راستای برقراری سازش میان طرفین دعوی در پرونده های شکایتی مراجع حل اختلاف، آمار سازشی از 28 درصد در نیمه ی نخست پارسال به 78 درصد در نیمه ی نخست سال 92 افزایش یافته است.

وی، تعامل با طرفین دعوی را عامل اصلی این موفقیت برشمرد و یادآور شد: در خصوص سیر صعودی این سازش ها گام های مؤثری برداشته می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

61 درصد سهمیه ی اشتغال بستک محقق شد

61 درصد سهمیه ی اشتغال بستک محقق شد