مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 آبان 1392 ساعت 18:382013-11-10پزشكي

هشدار کارشناسان به مناسبت هفته دیابت دیابت معلولیت، نابینایی و مرگ را در پی دارد


مسئول بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در صورت بی توجهی به دیابت این بیماری می تواند به معلولیت، مرگ یا نابینایی منجر شود.

- " از شیراز، بهمن ناظم زادگان عصر امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: با یک غربالگری و آزمایش ساده، می توان از یک معلولیت دائم یا مرگ، پیشگیری کرد و به عوارض دیابت مانند نارسایی کلیوی، نابینایی، سکته های قلبی و مغزی، قطع پا و .

دچار نشد.

وی افزود: دیابت هزینه های بسیاری را برای بیماران به دنبال دارد به طوری که یک دیابتی در سال باید حدود 100 میلیون تومان هزینه بپردازد.

این مسئول ادامه داد: تمام افراد بالای 40 سال و زنان باردار به عنوان افراد مستعد بیماری دیابت محسوب می شوند و باید هر سال آزمایش قند و چربی خون را در برنامه داشته باشند و در مورد افراد بالای 30 سال نیز با غربالگری می توان افراد در معرض خطر را شناسایی کرد.

وی با اشاره به اینکه 23 آبان روز جهانی دیابت است، اضافه کرد: امسال هفته دیابت در استان فارس از 27 آبان تا سوم آذر گرامی داشته می شود.

ناظم زادگان خاطرنشان کرد: نیمی از کسانی که در طرح غربالگری شرکت کرده اند مبتلا به دیابت بوده اما از بیماری خود آگاهی نداشتند و این موضوع زنگ خطری است که نیازمند حساسیت مضاعف مسئولان و مردم و آگاه سازی همگانی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار کارشناسان به مناسبت هفته دیابت دیابت معلولیت، نابینایی و مرگ را در پی دارد

هشدار کارشناسان به مناسبت هفته دیابت دیابت معلولیت، نابینایی و مرگ را در پی دارد