مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 آبان 1392 ساعت 12:132013-11-06پزشكي

کودکان هنوز هم قربانیان معصوم حوادث قابل پیشگیری هستند


کارشناس مسئول واحد آموزش سلامت مرکز بهداشت کهگیلویه گفت: کودکان هنوز هم قربانیان معصوم حوادث قابل پیشگیری هستند.

- به گزارش خبرنگار مهر، شفاعلی خلیلی پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی مراقبتهای ادغام یافته ناخوشی های اطفال افزود: حوادث قابل اجتناب همچنان مهمترین علت مرگ کودکان زیر پنج سال است.

وی با بیان اینکه آمار مرگ و میر کودکان در استان کاهش یافته است، تصریح کرد: متاسفانه با وجود آموزش و هشدار به خانواده ها هنوز هم کودکان در اثر برخی سهل انگاریها جان خود را از دست می دهند.

خلیلی افزود: همه ما باید درک خود از مفهوم سلامت کودکان را گسترش داده و تفکرات جدید و مفاهیم روز دنیا را در این زمینه به کار ببندیم.

این کارشناس سلامت با بیان اینکه کودکی دوران شکل گیری شخصیت و بنیان رشد جسمی و روانی افراد است، گفت: یکی از برنامه های مهم مراقبت از کودکان زیر پنج سال، تشخیص و درمان صحیح کودکان بیمار، بر اساس نشانه های موجود است که لزوم هوشیاری و دقت بالایی را می طلبد.

خلیلی ایجاد امکان اجرای صحیح اقدامات پیشگیرانه از جمله تغذیه کودک و انجام به موقع واکسیناسیون را از جمله برنامه های مراقبت از اطفال عنوان کرد که از ابتلا و یا شدت بیماری های کودک می کاهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کودکان هنوز هم قربانیان معصوم حوادث قابل پیشگیری هستند

کودکان هنوز هم قربانیان معصوم حوادث قابل پیشگیری هستند