مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 آبان 1392 ساعت 11:182013-10-31اقتصادي

آغاز برداشت پنبه در سبزوار


مدیر جهاد کشاورزی سبزوار از آغاز برداشت پنبه از سطح 7500 هکتار از اراضی کشت آبی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، محمد جواد ایزدیان در جمع خبرنگاران این شهرستان، سطح زیرکشت رقم اصلاح شده (ورامین) را 5500 هکتار و پنبه بومی را دو هزار هکتار اعلام کرد.

وی ادامه داد: پیش بینی می شود با میانگین عملکرد 2500 کیلوگرم در هکتار، حدود 19 هزار تن وش پنبه برداشت شود.

سیدمحمود علوی خوشحال، مسوول واحد زراعت جهاد کشاورزی سبزوار نیز به توزیع 120 تن بذر دلینته گواهی شده اشاره و سهولت در کشت، کاهش بذر مصرفی، درجه خلوص زیاد، افزایش سرعت جوانه زنی و سهولت در ضدعفونی سازی بذور را از مزایای استفاده از این نوع بذر عنوان کرد.

وی اجرای برنامه های کشاورزی حفاظتی و کشت تمام مکانیزه در سطح 150 هکتار، استفاده از ریزمغذها و مبارزه بیولوژیک با آفات و همچنین تشکیل کارگاه های آموزشی را از عوامل موثر در تولید پنبه در این شهرستان دانست.

علوی خوشحال، با بیان این که توسعه کشت مکانیزه، گامی موثر در جهت کاهش هزینه های تولید است، تصریح کرد: این امر سبب کاهش بذر مصرفی، افزایش راندمان آبیاری و افزایش میزان عملکرد محصول می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز برداشت پنبه در سبزوار

آغاز برداشت پنبه در سبزوار