مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 آبان 1392 ساعت 10:032013-10-31پزشكي

دیابت سالانه جان هشت هزار تایلندی را می گیرد


وزارت بهداشت تایلند روز پنجشنبه اعلام کرد به طور میانگین هشت هزار نفر سالانه بر اثر ابتلا به بیماری دیابت در این کشور جان می سپارند و بیش از سه و نیم میلیون نفر نیز به این بیماری مبتلا هستند.

روزنامه بانکوک پست روز پنجشنبه به نقل ا ز آمارهای وزارت بهداشت این کشور نوشت شمار کودکان مبتلا به بیماری دیابت در حال افزایش است که این بیشتر به دلیل مصرف تنقلات و مواد غذایی شیرین است.

پرادیت سیتاوانارونگ وزیر بهداشت تایلند نیز هشدار داد چنانچه اقدام پیشگیرانه ای اتخاذ نشود ، شمار بیماران ممکن است تا هشت سال آینده به چهار میلیون و 700 هزار نفر نیز برسد.

خبرگزاری شین هوا از بانکوک گزارش داد این مقام تایلند تاکید کرد موضوع نگران کننده این است که یک سوم مبتلایان حتی از بیماری خود اطلاع ندارند و در نتیجه حدود 70 درصد مبتلایان امکان کنترل قند خون خود را ندارند و در معرض بیماری های قلبی ، نارسایی کلیوی ، قطع عضو ، نابینایی و دیگر عواقب جدی بیماری دیابت قرار می گیرند.

وی گفت هزینه سالانه درمان بیماران دیابتی 47 میلیارد و 600 میلیون بات معادل یک میلیارد و 530 میلیون دلار برآورد شده است از این رو پیشگیری از این بیماری بسیار حائز اهمیت است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دیابت سالانه جان هشت هزار تایلندی را می گیرد

دیابت سالانه جان هشت هزار تایلندی را می گیرد