مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 آبان 1392 ساعت 15:082013-10-30بين الملل

یک کارشناس بانک جهانی دامداران کوچک در ساحل آفریقا را موجب بی ثباتی در این منطقه دانست


یک کارشناس بانک جهانی در نواکشوت در مجمع بین المللی مربوط به دامداری گفت به حاشیه راندن دامداران کوچک به بی ثباتی در منطقه ساحل آفریقا دامن می زند.

در این منطقه قاچاقچیان مواد مخدر و گروه های تروریستی مستقر هستند.

الکساندر مارک کارشناس توسعه جمعیت مرتبط با مناقشات ، جرم و جنایت و خشونت که مسئول برنامه بانک جهانی درباره مناقشات است ،گفت بنابراعلام بانک جهانی ، بیش از 80 میلیون نفر ساکن در منطقه ساحل به دامداری به عنوان منبع تغذیه و درامد وابسته اند و احتمالا در میان این جمعیت است که عمدتا قاچاقچیان مواد مخدر و گروه های مسلح به جذب نیرو می پردازند.

به گفته وی ، چهار شکل از اقدامات خشونت آمیز و مناقشات در زندگی این جمعیت های دامدار که در منطقه ساحل آفریقا سکونت دارند وجود دارد و راه حل آن باید شبکه گسترده ای از همبستگی را شامل شود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از نواکشوت ، وی از جمله این انواع اقدامات به ویژه به گسترش گروه های تروریستی و افراطی که مهم ترین منبع بی ثباتی در ساحل هستند و برخی شورش ها که غالبا جنبه قومی دارند اشاره کرد.

این مقام بانک جهانی افزود : همچنین می توان به گسترش سریع انواع قاچاق ( وسرقت دام ) به ویژه افزایش شدید قاچاق مواد مخدر به سبب جنبه های منفی جهانی شدن و همچنین مناقشات سنتی بین کشاورزان و دامداران ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک کارشناس بانک جهانی دامداران کوچک در ساحل آفریقا را موجب بی ثباتی در این منطقه دانست

یک کارشناس بانک جهانی دامداران کوچک در ساحل آفریقا را موجب بی ثباتی در این منطقه دانست