مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 آبان 1392 ساعت 20:582013-10-26پزشكي

سیاسی کردن پدیده قلیان محکوم است/ استفاده ابزاری از امور مرتبط با سلامت خطرآفرین است


اظهارات رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری درباره قلیان و موافقت وی با استفاده از قلیان در محیط های استاندارد و همچنین غیرقابل توجیه دانستن اعمال محدودیت در استعمال قلیان برای زنان، واکنش های مسوولان و متخصصان بهداشتی کشور از جمله دکتر کاظم ندافی، دبیر ستاد کشوری اجرای قانون جامع کنترل دخانیات و همچنین دکتر محمدرضا مسجدی، دبیرکل اتحادیه جهانی مبارزه با بیماری های ریوی را به دنبال داشت.

استعمال قلیان از منظر روانشناسی را با دکتر محمدباقر صابری زفرقندی، روان پزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به گفت وگو نشستیم که در پی می خوانید.

دکتر محمدباقر صابری زفرقندی، مدیرکل سابق درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر در گفت وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: در مورد قلیان چند نکته از نظر بهداشتی وجود دارد که در سیاست گذاری کشوری حتما باید مورد توجه قرار گیرد.

البته محکوم بودن سیاسی کردن موضوعات اجتماعی خصوصا پدیده مصرف قلیان و سیگار و حتی مصرف الکل نیازی به توضیح ندارد.

بدیهی است این گونه معضلات از چنان پیچیدگی هایی برخوردار است که ورود بسیاری از صاحب نظران را به این حیطه طلب می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیاسی کردن پدیده قلیان محکوم است/ استفاده ابزاری از امور مرتبط با سلامت خطرآفرین است

سیاسی کردن پدیده قلیان محکوم است/ استفاده ابزاری از امور مرتبط با سلامت خطرآفرین است