مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 مهر 1392 ساعت 17:032013-10-21اجتماعي

رییس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی آموزش و پرورش خبر داد یک ساعت فعالیت مشاوره ای به ازای هر 15 دانش آموز


رییس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: یک ساعت فعالیت مشاوره ای در مدارس عادی به ازای هر 15 دانش آموز در مدارس انجام می شود.

- " از اردبیل، محمود مشکی عصر امروز در جلسه گرامیداشت هفته بهداشت روان در اردبیل اظهار داشت: در صدد هستیم برنامه توانمندسازی، ارائه راهکارها و هدایت تحصیلی دانش آموزان را در مرکز مشاوره استان بومی سازی کنیم و برای تحقق این امر برای هر 15 دانش آموز در مدارس عادی یک ساعت فعالیت مشاوره ای در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به شعار جهانی هفته بهداشت روان که پیش به سوی آینده ای پرنشاط با سرمایه گذاری در سلامت روان دانش آموزان تعیین شده است، تصریح کرد: هفته بهداشت روان از تاریخ 24 الی 30 مهر ماه است.

مشکی در ادامه به عناوین این هفته اشاره کرد و افزود: به ترتیب 24 مهر ماه روز سلامت روان و رشد خود کارآمدی در دانش آموزان، 25 مهر ماه روز سلامت روان و شبکه حمایت در خانواده، 26 مهر ماه روز سلامت روان و تکریم سالمندان، 27 مهر ماه روز سلامت روان و مشاور مدرسه، 28 مهر ماه روز سلامت روان و دانش آموزان پرنشاط، 29 مهر ماه روز سلامت روان و رشد شایستگی های روان شناختی در دانش آموزان و 30 مهر ماه روز سلامت روان و مسیر صحیح زندگی، تحصیلی و شغلی دانش آموزان نامگذاری شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی آموزش و پرورش خبر داد یک ساعت فعالیت مشاوره ای به ازای هر 15 دانش آموز

رییس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی آموزش و پرورش خبر داد یک ساعت فعالیت مشاوره ای به ازای هر 15 دانش آموز