مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 مهر 1392 ساعت 11:332013-10-01اقتصادي

پایاب سد خدا آفرین، دارای پیشرفته ترین سیستم آبیاری بخش کشاورزی کشور


مدیر آب و خاک سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: با تکمیل سد خدا آفرین و شبکه های پایاب آن در آذربایجان شرقی، 30 هزار هکتار اراضی مستعد زیرکشت آبی قرار گرفته و در توسعه اقتصاد مبتنی بر کشاورزی منطقه نیز تاثیر بسیار چشمگیری خواهد داشت و با تلاش های انجام یافته توسط سازمان، پایاب این سد، دارای پیشرفته ترین سیستم آبیاری بخش کشاورزی در کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجانشرقی ،احمد احمدی فر در بازدید از روند اجرایی طرح آب و خاک پایاب این سد افزود: با بهره برداری از اراضی دشت گلفرج و پایاب سدخدا آفرین، توسعه بخش کشاورزی شهرستان های جلفا وخدا آفرین از رشد قابل توجهی برخوردار و در میان مدت، با استفاده بهینه از منابع موجود بخش زراعی و باغی تحول بزرگی در اقتصاد مبتنی برکشاورزی این مناطق رخ خواهد کرد.

وی با اشاره به این که کشاورزی از مهم ترین محورهای توسعه در راستای ایجاد اشتغال پایدار وافزایش درآمد روستاییان بشمار می آید، گفت: با تکمیل این سد و شبکه های پایاب آن در آذربایجان شرقی، 30 هزار هکتار اراضی مستعد زیرکشت آبی قرار می گیرد.

گفتنی است مدرن ترین طرح آبیاری تحت فشار کشور در اراضی پایاب سد خدا آفرین به اجرا درآمده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پایاب سد خدا آفرین، دارای پیشرفته ترین سیستم آبیاری بخش کشاورزی کشور

پایاب سد خدا آفرین، دارای پیشرفته ترین سیستم آبیاری بخش کشاورزی کشور