مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 مهر 1392 ساعت 09:132013-10-01اقتصادي

فرش استان مرکزی نباید از طریق دیگر استان ها صادر شود


معاون توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: اگر این اتحادیه شکل بگیرد در ابتدا می توانیم گمرک استان را تجهیز کنیم و با کمک دست اندرکاران و مسوولان گمرک اختیار اظهارات صادرات فرش را در استان داشته باشیم.

جعفر اصغری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در اراک، با بیان اینکه استان مرکزی در زمینه تولید فرش دستباف از مزیت های نسبی خوبی برخوردار است، اظهار کرد: استان مرکزی از جمله استا ن هایی است که دارای برند است و پتانسیل لازم را جهت تولید و صادرات فرش دستباف را داشته و دارد.

وی با بیان اینکه مشکلاتی در زمینه جمع بندی و ارائه آمار صادرات فرش دستباف در استان وجود دارد، گفت: در واقع گمرک استان از لحاظ تخصصی نمی تواند فرش دستباف را به منظور صادرات اظهار کند، زیرا گمرک ایران گمرکات را تخصصی کرده است و از 30 گمرک موجود در نقاط مختلف کشور اختیار ارزیابی صادرات فرش به گمرک استان داده نشده است.

اصغری ادامه داد: در این راستا لازم است تا در سطح استان اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف تاسیس شود که البته در طی جلسات متعدد در میز فرش و صنایع دستی که با حضور دستگاه های متولی امر صادرات و همچنین در بخش خصوصی با حضور تولیدکنندگان صنعت فرش استان برگزار شده نسبت به تشکیل این اتحادیه با کمک اتاق بازر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرش استان مرکزی نباید از طریق دیگر استان ها صادر شود

فرش استان مرکزی نباید از طریق دیگر استان ها صادر شود