مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 مهر 1392 ساعت 14:332013-09-30بين الملل

اقلیت امازیغ لیبی یک خط لوله انتقال گاز را در غرب این کشور مسدود کردند


گروهی از جوانان قوم امازیغ در اعتراض به حاشیه راندن جامعه خود در روند تدوین قانون اساسی جدید در لیبی، یک خط لوله انتقال گاز را در غرب این کشور مسدود کردند.

عبدالله سلیمان معاون شورای محلی شهر نالوت در جنوب غربی طرابلس گفت : جوانان کابوا، القلعه، جدو و نالوت در جبل نفوسه ) خط لوله انتقال گاز اصلی که نیروگاه های برق رویس، زاویه و مصراته را تغذیه می کند مسدود کردند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از طرابلس، سلیمان گفت : این اقدام برای محکوم کردن گنجانده نشدن زبان امازیغ در قانون اساسی است.

کمیسیون عالی ملی انتخابات لیبی مهلت اعلام نامزدی برای کمیسیون قانون اساسی را تا ماه اکتبر تعیین کرد.

اقلیت های توبو، امازیغ و طوارق که تنها شش کرسی از 60 کرسی را در کمیسیون عالی ملی انتخابات لیبی در اختیار دارند، ماه ژوییه اعلام کردند انتخابات را در اعتراض به این مسئله که مصوبات کمیسیون برمبنای اصل اکثریت است تحریم می کنند.

آنها خواهان آن هستند مصوبات برمبنای اصل اجماع باشد.

این سه اقلیت گنجانده شدن زبان و حقوق فرهنگی و قومی خود را در قانون اساسی جدید خواستارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اقلیت امازیغ لیبی یک خط لوله انتقال گاز را در غرب این کشور مسدود کردند

اقلیت امازیغ لیبی یک خط لوله انتقال گاز را در غرب این کشور مسدود کردند