مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 مهر 1392 ساعت 07:582013-09-30اقتصادي

به همت محققان ایرانی روشی نوین برای افزایش طول عمر فولاد ابداع شد


محققان مرکز تحقیقات آلومینیوم ایران برای نخستین بار در دنیا موفق شدند با ارائه روشی نوین پوششی سخت برای طول عمر فولاد ابداع کنند.

- آرش یزدانی کارشناس ارشد دانشگاه علم و صنعت در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه "، گفت: پوشش نیترید تیتانیوم به دلیل سختی بسیار بالا کاربردهای گسترده ای دارد که از آن جمله می توان به صنایع اتومبیل سازی، نظامی، پزشکی، ریخته گری یا تزریق پلاستیک اشاره کرد.

وی افزود: این صنایع نیازمند ایجاد پوشش های سخت روی فلزات برای بهبود سختی و مقاومت به سایش آنها هستند.

وی با بیان اینکه امروزه روش های مختلف مانند CVD PA، PVDوCVD برای ایجاد مقاومت بیشتر پوشش نانونیترید تیتانیوم استفاده می شود، گفت: هر یک از این روش ها دارای محدودیت هایی مانند گران بودن عایق و تعمیر دستگاه های ایجاد پوشش هستند که این محدودیت ها سبب شد تا محققان به فکر ابداع شیوه ای نوین باشند که تمام این مشکل ها را برطرف کرده و قیمت محصول تولیدی را کاهش دهد.

وی اضافه کرد: در طرح ابداعی به این نتیجه رسیدیم که یکسری تغییرات در روش های دیگر که از پوشش نیترید آهن استفاده می شود ایجادکرده و به جای آن از پوشش نیترید تیتانیوم استفاده کنیم چون پوشش نانو نیترید تیتانیوم فلزات پایین را خوب جذب می کند و دارای ویژگی منحصر به فردی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

به همت محققان ایرانی روشی نوین برای افزایش طول عمر فولاد ابداع شد

به همت محققان ایرانی روشی نوین برای افزایش طول عمر فولاد ابداع شد