مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 مهر 1392 ساعت 11:032013-09-29اقتصادي

بیش از 6 هزار نفر در استان همدان سنجش مهارت شدند


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان گفت: در چهارمین مرحله آزمون های فنی و حرفه ای، شش هزار و 800 نفر در آزمون های سنجش مهارت استان همدان شرکت کردند .

- علیرضا مهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: در روز پنجشنبه چهارم مهرماه آزمون سنجش مهارت متقاضیان رشته های صنایع دستی، قالی بافی، نانوایان و صنعت ساختمان و در روز جمعه نیز آزمون پایان دوره کارآموزان مراکز آموزش فنی و حرفه ای و آموزشگاه های آزاد برگزار شد مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با بیان اینکه آزمون پایان دوره مهارت آموختگان مراکز دولتی و خصوصی نیز با حضور بیش از پنج هزارنفر در 200 حرفه برگزار شد، اظهار داشت:ه 46 حرفه به صورت همسان در سراسر کشور برگزار شده است.

وی همچنین افزود: 963 نفر نیز در 31حرفه در حوزه های صنایع دستی، قالی بافی، نانوایی و 567 نفر از آقایان در 14 حرفه صنعت ساختمان سنجش مهارت شدند.

مهرابی در ادامه بیان داشت: نتایج این آزمون ها از روز 10 مهر ماه از طریق مراکز دولتی و خصوصی اعلام می شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با تاکید بر اینکه آزمون های سنجش مهارت شامل دو مرحله کتبی و عملی می شود که شرط قبولی در آزمون کتبی کسب نمره حداقل 50 از 100 است، عنوان داشت: قبول شدگان در آزمون کتبی باید به محل ثبت نام خود مراجعه و از زمان و مک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 6 هزار نفر در استان همدان سنجش مهارت شدند

بیش از 6 هزار نفر در استان همدان سنجش مهارت شدند