مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 شهریور 1392 ساعت 15:282013-09-14اقتصادي

یک موسسه تحقیقاتی اعلام کرد عدم امنیت غذایی علت نا آرامی در 40 کشور دنیا


عدم امنیت غذایی علت نا آرامی در بیش از 40 کشور دنیا بوده است.

- به گزارش ، آخرین پژوهش موسسه حاکی است: از سال 2008 که افزایش سریع قیمت در بیشتر غلات خوراکی به شروع  ناآرامی های داخلی در بیش از 40 کشور در دنیا دامن زد، محققان و سیاستگذاران با توجهی ویژه به تاثیر بالقوه افزایش بهای مواد غذایی در بی ثباتی سیاسی و اجتماعی پرداخته اند.

عناوین مجاب کننده و تحریک آمیز مطبوعات نشان می دهد رابطه مستقیمی بین عدم امنبت غذایی و مناقشه وجود دارد.

با این حال مطلب برداشت محصول صلح: امنیت غذایی، تعارض، و همکاری که آخرین نسخه گزارش تیم مطالعاتی تغییرات محیطی و برنامه امنیت (ECSP) نشان می دهد داستان بسیار پیچیده تر از آن است که قبلا تصور می شد.

عدم امنیت غذایی هم باعث آغاز و هم باعث ادامه درگیری های مسلحانه در بسیاری از نقاط دنیا شده است.

یک درگیری می تواند باعث کاهش مقدار مواد غذایی موجود،اختلال در دسترسی مردم به مواد غذایی،محدودیت خانواده ها به تجهیزات آماده سازی غذا و مراقبت بهداشتی شده و همچنین موجب افزایش عدم اطمینان به رضایت مندی از تأمین نیازهای آینده به مواد غذایی و تغذیه شود.

به همین ترتیب،نا امنی غذایی ممکن است موجب کمک به تداوم جنگ یا معکوس سازی تلاشهای بازسازی پس از جنگ شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک موسسه تحقیقاتی اعلام کرد عدم امنیت غذایی علت نا آرامی در 40 کشور دنیا

یک موسسه تحقیقاتی اعلام کرد عدم امنیت غذایی علت نا آرامی در 40 کشور دنیا