مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 شهریور 1392 ساعت 09:432013-09-11اقتصادي

لزوم تشکیل اتحادیه گوجه‎فرنگی کاران در نیک پی نجان


تلاش برای تشکیل اتحادیه گوجه فرنگی کاران در راستای پیگیری مشکلات این کشاورزان ضروری است.

"جعفر سرداری"، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه زنجان، با اشاره به زمان برداشت محصول گوجه‎فرنگی در این منطقه، تصریح کرد: عملیات برداشت محصول گوجه‎فرنگی در روستاها و مناطق تابعه مرکز جهادکشاورزی نیک‎پی از 15 مرداد آغاز شده است.

وی با اشاره به میزان برداشت این محصول، عنوان کرد: پیش بینی می شود که از 700 هکتار سطح زیرکشت این محصول مقدار 31 هزار تن محصول برداشت و به بازارها و کارخانه‎های تبدیلی و فرآوری داخل و خارج از استان عرضه شود.

این مسئول از صدور گوجه‎فرنگی تولید شده در نیک‎پی به کشورهای هم جوار خبر داد و اظهار کرد: گوجه‎فرنگی تولید شده علاوه بر تامین بخشی از نیاز داخلی میادین میوه و تره‎ بار زنجان به قزوین، تهران، شمال و کردستان نیز عرضه می شود و همچنین به کشور عراق به صورت مستقیم صادر می گردد.

سرداری با بیان اینکه ارقام گوناگون گوجه فرنگی در این منطقه کشت می شود، یادآور شد: ارقام غالب مورد کشت در منطقه از نوع تخم‎مرغی، ونسر، یونی ژن و سوپرلونا است که بازارپسندی خوبی در داخل و خارج استان و کشور دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم تشکیل اتحادیه گوجه‎فرنگی کاران در نیک پی نجان

لزوم تشکیل اتحادیه گوجه‎فرنگی کاران در نیک پی نجان