مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 شهریور 1392 ساعت 21:282013-09-02بين الملل

بیوتروریسم و ویروس های تقویت شده1


جفری سیلورمن در خصوص چرایی انتخاب گرجستان و بیماری سیاه زخم عنوان می کند که آمریکا خواهان شیوع نوعی بیماری قابل کنترل بوده و سیاه زخم بیماری ای است که به سختی از فردی به دیگری انتقال می یابد.

- جفری سیلورمن، روزنامه نگار مستقل آمریکایی، دانش آموخته سیاست علوم و فن آوری بین الملل از دانشگاه کنتاکی است.

حوزه مورد توجه وی قاچاق مواد مخدر و تسلیحات است و مقالات افشاکننده او، بسیار بحث برانگیز هستند.

هرچند سیلورمن کهنه سرباز ارتش آمریکاست، اما در حال حاضر، برای بیش از بیست سال است که در گرجستان سکنا دارد.

در این مقاله، او آمریکا و گرجستان را متهم می سازد که در حال انجام آزمایش های تسلیحاتی مخفیانه بیولوژیکی هستند.

مسئله ای که آمریکا با ایجاد تغییرات در قوانین خود، می تواند در برابر پیمان منع گسترش سلاح های بیولوژیکی، از عواقب این آزمایش ها مصون بماند.

در زیر، نکات مهم این مقاله را ملاحظه خواهید کرد: - همکاری در ساخت سلاح های بیولوژیکی میان آمریکا و گرجستان: تنش بین روسیه و غرب در حال شدت گرفتن است و این امر تنها به ماجرای اردوارد اسنودن مربوط نمی شود.

مسائلی مانند ساخت سلاح های بیولوژیکی نیز، در دستور کار همکاری های دوجانبه آمریکا و گرجستان است که کوشش می شود مخفی بماند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیوتروریسم و ویروس های تقویت شده1

بیوتروریسم و ویروس های تقویت شده1