مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 شهریور 1392 ساعت 09:282013-08-30حوادث

مرد مسافربر قربانی سارق اسیدپاش/ پرداخت دیه چشمان از بیت المال


مرد مسافربر که قربانی سرقت خودرویش از سوی مرد اسیدپاش شده بود، دیه چشمانش را از بیت المال دریافت می کند.

- به گزارش خبرنگار مهر، قربانی اسید پاشی عصر روز پنجم اسفند 89 زمانی که مردی را به عنوان مسافر دربستی سوار خودروی پیکان خود کرد ، نمی دانست قربانی سرقتی هولناک خواهد شد.

سارق پس از کشاندن قربانی خود به بیابان های ورامین بر روی صورت مرد جوان اسید پاشید و پس از سرقت پیکان از محل گریخت.

با گذشت 28 ماه از ماجرای اسید پاشی هنوز هویت مرد سارق شناسایی نشده است.

قربانی اسید پاشی در جلسه محاکمه اش که در شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد در تشریح روز حادثه گفت : زمان حادثه تازه یک خودروی پیکان خریده بودم و در ورامین مسافرکشی می کردم.

روز حادثه حوالی غروب مرد جوانی از من خواست او را به طور دربستی از میدان ورامین به روستای پلنگ دره ببرم.

او برای اینکه اعتمادم را جلب کند بر سر کرایه چانه زنی کرد .

وی ادامه داد: پس از رسیدن به بیابان های اطراف پلنگ دره او خواست توقف کنم تا کارگرش را سوار کنیم و برگردیم.

چند ثانیه بعد از پیاده شدن دو باره به سمت ماشین آمد و گفت چای نمی خوری ؟ وقتی به سمتش برگشتم مایعی را روی صورتم پاشید که دچار سوختگی شدید شدم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرد مسافربر قربانی سارق اسیدپاش/ پرداخت دیه چشمان از بیت المال

مرد مسافربر قربانی سارق اسیدپاش/ پرداخت دیه چشمان از بیت المال