مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 شهریور 1392 ساعت 09:082013-08-27پزشكي

مشکلات عاطفی و استرس از مهمترین علل گرایش فرد به پرخوری است


یک روانپزشک با اشاره به اینکه یک تا دو درصد زنان جوان به پرخوری مبتلا هستند، اظهار کرد: مشکلات عاطفی ، استرس و تمایل شدید به غذا خوردن از مهمترین علل گرایش فرد به پرخوری است.

دکتر"نوید خلیلی" در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه پرخوری یک نوع اختلال در خوردن است، افزود: فرد ابتدا پرخوری می کند و سپس از داروهای ملین استفاده می کند.

وی با اشاره به اینکه یک تا دو درصد زنان جوان به پرخوری مبتلا هستند، اظهار کرد: مشکلات عاطفی ، استرس و تمایل شدید به غذا خوردن از مهمترین علل گرایش فرد به پرخوری است.

این روانپزشک مکرر غذا خوردن فرد طی مدتی کوتاه را از شایع ترین علائم پرخوری عنوان کرد و گفت: فرد با اتمام غذا احساس گناه و افسردگی می کند و خود را وادار به استفراغ یا استفاده از مسهل ها کرده، تلاش های مکرر برای کاهش وزن با رژیم های غذایی بسیار شدید و استفاده از داروهای مسهل یا دیورتیک ها(داروهای ادرارآور) می کند.

دکتر خلیلی ادامه داد: عدم تعادل مایعات و الکترولیت ها در نتیجه استفراغ مکرر؛ بیماری دندان به علت تماس با اسید معده در نتیجه استفراغ مکرر، سوءتغذیه ، برهم خوردن عادت ماهیانه، دردشکمی و یبوست از عوارض جسمی پرخوری است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشکلات عاطفی و استرس از مهمترین علل گرایش فرد به پرخوری است

مشکلات عاطفی و استرس از مهمترین علل گرایش فرد به پرخوری است