مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 مرداد 1392 ساعت 19:182013-08-05سياسي

قائم مقام پژوهشکده اخلاق و روانشناسی عنوان کرد انتشار 50 اثر علمی توسط پژوهشکده اخلاق و روانشناسی


قائم مقام پژوهشکده اخلاق و روانشناسی پژوهشگاه قرآن و حدیث گفت: در مجموع 50 اثر توسط گروه های سه گانه این پژوهشکده تدوین شده اند و چند کتاب هم در دست تألیف هستند.

- " از قم، حجت الاسلام محمد تقی سبحانی نیا دوشنبه شب در مراسم افتتاحیه پژوهشگاه قرآن و حدیث که در سالن همایش های موسسه دارالحدیث قم برگزار شد، اظهار کرد: افتخار داریم که پژوهشکده اخلاق و روانشناسی اسلامی را دایر کرده و نگاهی عالمانه به دانش اخلاق را پایه ریزی کرده ایم.

وی افزود: تبیین روش مند و علمی آموزه های علمی و روانشناسی و پاسخ به سوالات در این زمینه از جمله اهداف اصلی پژوهشکده اخلاق و روانشناسی است.

قائم مقام پژوهشکده اخلاق و روانشناسی پژوهشگاه قرآن و حدیث با بیان اینکه سه گروه روانشناسی اسلامی، اخلاق نظری و اخلاق عملی و کاربردی دراین پژوهشکده فعالیت می کنند گفت: تاکنون آثار مهمی توسط این گروه ها منتشر شده است.

وی ادامه داد: گروه روانشناسی اسلامی 32 اثر را منتشر کرده و در مجموع 50 اثر توسط گروه های سه گانه تدوین شده اند و چند کتاب هم در دست تألیف هستند.

سبحانی نیا، پژوهشی در فرهنگ حیا، رضایت از زندگی و حکمت نامه کودک را از جمله مهم ترین آثار گروه روانشناسی اسلامی دانست و عنوان داشت: تنظیم رغبت بر اساس مفهوم زهد، الگوی خویشتن داری جنسی و روانشناسی توبه هم در د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قائم مقام پژوهشکده اخلاق و روانشناسی عنوان کرد انتشار 50 اثر علمی توسط پژوهشکده اخلاق و روانشناسی

قائم مقام پژوهشکده اخلاق و روانشناسی عنوان کرد انتشار 50 اثر علمی توسط پژوهشکده اخلاق و روانشناسی