مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 مرداد 1392 ساعت 14:232013-08-03سياسي

تامین فضای امن در دنیای مجازی وظیفه سازمانهای فرهنگی است


مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان بر بردن نوجوانان و جوانان به سمت استفاده از فضای های مجازی و دادن برنامه تاکید کرد و افزود: - تامین فضای امن در دنیای مجاری وظیفه سازمان های فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی شکری بعد از ظهر شنبه در حاشیه بازدید از کانون فرهنگی قائم (عج) شاهرود با تاکید بر ضرورت بردن نوجوانان و جوانان به سمت استفاده از فضای مجازی افزود: لازم است از فضای مجازی به بهترین نحو در جهت رساندن پیام های اصیل دین اسلام استفاده شود.

وی با بیان اینکه در روزگار کنونی حضور در فضای مجازی با تمام توان احساس می شود تصریح کرد: ما باید خود به وجود آورنده فضاهای خاص معنوی در این فضا باشیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در بخش دیگری با اشاره به آسیب های اجتماعی اظهار داشت: بی حجابی، گرایش جوانان به مواد مخدرو روابط دختر و پسر از جمله آسیب های اجتماعی جامعه امروز است.

شکری تصریح کرد: زمینه بروز آسیب های اجتماعی در افراد می تواند از حوزه های شخصیتی و فردی، خانوادگی، کاری و جامعه نشات بگیرد.

وی با تاکید بر اهمیت حجاب در جامعه افزود: بدون تردید پوشش اسلامی برای زنان، از ضروریات دین مقدس اسلام است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: حجاب علاوه بر آثار شخصی و شخصیتی، دارای آثار اجتماعی است و جامعه ای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تامین فضای امن در دنیای مجازی وظیفه سازمانهای فرهنگی است

تامین فضای امن در دنیای مجازی وظیفه سازمانهای فرهنگی است