مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 مرداد 1392 ساعت 10:132013-08-02فناوري

سواستفاده از سایتهای اجتماعی برای آزار دیگران معضل تبدیل شده است


سایتهای اجتماعی برای مقابله با سوء استفاده افراد از این سایتها برای تهدید یا آزار دیگران، عضویت را سخت تر کرده اند.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان ، با توجه به گسترش سوء استفاده افراد از سایتهای اجتماعی در اینترنت برای تهدید، ارعاب یا آزار دیگران، مسئولان این سایتها از جمله توییتر و فیسبوک به فکر چاره افتاده اند.

یکی از نقاط قوت سایتهای اجتماعی که در عین حال نقطه ضعف آنها نیز تلقی می شود ناشناس بودن افرادی است که از این سایتها استفاده می کنند.

روانشناسان می گویند ناشناس بودن در اینترنت باعث سوء استفاده برخی افراد می شود.

کارین سوییت روانشناس گفت به نظر من اینترنت حالتی از نامریی و ناشناس بودن را برای افراد ایجاد کرده است طوری که آنها احساس می کنند می توانند بدون هیچ حد و مرزی هر چه می خواهند بگویند یا هر کار که می خواهند انجام دهند.

برای حل این معضل برخی از سایتها ناشناس بودن را برای کاربران خود حذف کرده اند.

از جمله فیسبوک از کاربران می خواهد پیش از آنکه بتوانند مطلبی را روی فیسبوک بگذارند باید ثبت نام و مشخصات خود را وارد کنند.

فیسبوک حتی کاری کرده است که ایجاد مشخصات کاربری جعلی نیز دشوارتر شود.

در واقع کاربران باید اسم و عکس واقعی خود را بگذارند و این اسم و عکس روی همه مطالبی که می نویسند یا نظراتی که می دهند ظاهر می


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سواستفاده از سایتهای اجتماعی برای آزار دیگران معضل تبدیل شده است

سواستفاده از سایتهای اجتماعی برای آزار دیگران معضل تبدیل شده است