مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 تیر 1392 ساعت 14:082013-07-16اجتماعي

سرپرست آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی استان قزوین خبر داد برگزاری دوره آموزشی ترویجی برای زنبورداران قزوین


سرپرست آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: دومین دوره آموزشی بهداشت و بیماری های زنبور عسل با همکاری مدیریت ترویج و تعاونی زنبورداران استان در محل اداره کل دامپزشکی استان قزوین برگزار شد.

- وحید کشاورز امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار داشت: در ادامه روند برگزاری دوره های حضوری برای بهره برداران خدمات دامپزشکی و با توجه به برنامه ریزی به عمل آمده برای برگزاری مستمر و منظم دوره های مزبور در این دوره آموزشی که با شرکت بیش از 50 نفر از زنبورداران استان قزوین صورت گرفت، بهداشت زنبورستان ها و روش های پیشگیری و مبارزه با بیماری های زنبور عسل به ویژه مبارزه بیولوژیک، به شرکت کنندگان آموزش داده شد.

وی بیان داشت: استان قزوین با دارا بودن بیش از 70 هزار کندوی زنبور عسل و دارا بودن آب و هوایی معتدل و رویش گیاهی مناسب و وجود باغات میوه از مناطق مستعد پرورش زنبور عسل در کشور است.

کشاورز ابراز داشت: همین مهم سبب شده تا صنعت پرورش زنبور عسل در سال های اخیر از رشد مناسبی برخوردار شود و بهره برداران جدیدی وارد این عرصه شوند که بر همین اساس این اداره کل با برگزاری دوره های آموزشی حضوری، نسبت به ارتقای سطح علمی این افراد اقدام می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرپرست آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی استان قزوین خبر داد برگزاری دوره آموزشی ترویجی برای زنبورداران قزوین

سرپرست آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی استان قزوین خبر داد برگزاری دوره آموزشی ترویجی برای زنبورداران قزوین