مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 تیر 1392 ساعت 06:522013-07-15پزشكي

حذف وعده غذایی سحری در تابستان اشتباه محض است/چه کسانی روزه نگیرند؟!


یک متخصص تغذیه خطاب به روزه داران گفت:حذف وعده سحری برای سلامت افراد ضرر دارد و با توجه به طولانی بودن زمان روزه داری در فصل تابستان، به همه روزه داران توصیه می شود که حتماً سحری را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

- گروه علمی خبرگزاری دانشجو ؛ روزه باعث می شود اعضای بدن مخصوصاً دستگاه گوارش،معده و روده ها که در طول 11ماه تمام وقت مشغول انجام فعالیت بودند به مدت یک ماه استراحت کرده و نیروی تازه ای بگیرند و از سوی دیگر، ذخایر چربی های مضری که مخصوصاً در ناحیه شکم تجمع پیدا کرده و می تواند مشکلات زیادی ایجاد کند، کاهش یافته و سموم بدن نیز دفع شوند.

ولی در این میان نباید از اصول پزشکی، باید ها و نبایدها نیز غافل شد،تا بتوان از این ماه مبارک و پرخیر و برکت حد اکثر بهره معنوی را برد.

مشکلات روزه داری در تابستان؛ معصومه محجوب، کارشناس تغذیه می گوید: با توجه به طولانی بودن زمان روزه داری در فصل تابستان که حدود 14تا 15 ساعت طول می کشد، مصرف غذای مقوی و نوشیدن مایعات در وعده غذایی سحری می تواند انرژی مورد نیاز برای فعالیت روزانه روزه داران را تأمین کرده و عوارض ناشی از کمبود مواد غذایی و مایعات را در بدن کاهش دهد.

به گفته این کارشناس تغذیه توصیه می شود روزه داران در برنامه سحری خود از یک برنامه غذایی کامل و مناسب که حاوی پروتیین کافی، کرب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حذف وعده غذایی سحری در تابستان اشتباه محض است/چه کسانی روزه نگیرند؟!

حذف وعده غذایی سحری در تابستان اشتباه محض است/چه کسانی روزه نگیرند؟!