مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 تیر 1392 ساعت 06:282013-07-13پزشكي

80 درصد سقط جنین مربوط به 12 هفته اول بارداری است


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: 80 درصد سقط های جنین در 12 هفته اول بارداری اتفاق می افتد که 50 درصد این سقط ها در اثر اختلالات کروموزمی است.

- الهه زارعان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه پایان یافتن حاملگی زیر 20 هفته سقط جنین است، اظهارداشت: سقط شدن جنین ممکن است خود به خودی یا عمدی باشد.

زارعان ادامه داد: در سقط جنین تخم پژمرده، جنین در رحم قابل رویت نیست و در این حالت یا به صورت خود به خود یا به وسیله کورتاژ جنین از رحم مادر دفع می شود.

وی اظهار داشت: اختلال غدد، کم کاری تیرویید، سوء تغذیه شدید، کمبود هورمون پروژسترون، مصرف دارو، مصرف الکل، سیگار، قهوه، اشعه ایکس و گازهای بیهوشی از عوامل سقط جنین به شمار می روند.

زارعان با بیان اینکه ضربه های شدید و تصادف مهم ترین عوامل فیزیکی و نقایص رحم، نارسایی دهانه رحم از مهم ترین عوامل اکتسابی رحم در سقط جنین محسوب می شوند.

وی گفت: با افزایش سن بارداری مادر، اختلالات کروموزمی در جنین افزایش یافته و احتمال سقط جنین بیشتر می شود.

این فوق تخصص طب مادر و جنین سقط عمدی جنین را تنها به دلیل مشکل طبی و با تجویز پزشک، قانونی دانست و بیان کرد: اگر مادری به بیماری های طبی مبتلا باشد بارداری مجدد درصورت درمان این بیماری و در صورت اجازه متخصص مربوطه امکان پذیر است و در دیگر موارد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

80 درصد سقط جنین مربوط به 12 هفته اول بارداری است

80 درصد سقط جنین مربوط به 12 هفته اول بارداری است