مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 تیر 1392 ساعت 09:582013-07-11اقتصادي

مدیر جهاد کشاورزی میاندرود خبر داد آغاز برداشت پیاز در 385 هکتار از اراضی میاندرود


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندرود از آغاز برداشت پیاز در بیش از 385 هکتار از اراضی زراعی این شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرنگار سید شبیر موسوی بیان داشت: با توجه به شروع برداشت پیاز در سطح بیش از 385 هکتار از اراضی پیازکاری شده این شهرستان در سال جاری پیش بینی می شود بیش از 4 هزار و 812 تن محصول پیاز از این اراضی برداشت شود.

وی کیفیت مناسب و خاصیت انبارداری را از مزایای پیاز تولیدی این منطقه اعلام داشت که به مدت طولانی قابل نگهداری در انبار است.

برگزاری کارگاه آموزشی نشا مجدد و پرورش رتون در مازندران در خبر دیگر این روابط عمومی، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران از برگزاری یک دوره کارگاه آموزشی نشاء مجدد و پرورش رتون در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد.

حسن عنایتی اعلام کرد: این کارگاه آموزشی با حضور رؤسای اداره تولیدات گیاهی و کارشناسان برنج مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی شهرستان ها، کارشناسان ستادی و محققان معاونت مؤسسه تحقیقات برنج کشور در سازمان جهاد کشاورزی مازندران برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی با آخرین دستاوردهای تولید، تغذیه و مبارزه با آفات و بیماری های زراعت برنج درباره در نشای مجدد و پرورش رتون عنوان داشت و افزود: برنامه ریزی ها برای تحقق نشا مکانیزه در سطح 20 هزار هکتار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیر جهاد کشاورزی میاندرود خبر داد آغاز برداشت پیاز در 385 هکتار از اراضی میاندرود

مدیر جهاد کشاورزی میاندرود خبر داد آغاز برداشت پیاز در 385 هکتار از اراضی میاندرود