مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 تیر 1392 ساعت 10:032013-07-07سياسي

روند مهاجرت از روستا به شهر با ارائه خدمات مطلوب روستایی معکوس شد


با خدمات روستایی مطلوب انجام گرفته در دولت های نهم و دهم، روند مهاجرت از روستاها به شهر معکوس شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر، احمد عجم ظهر یکشنبه در چهارمین همایش سراسری دهیاران استان قزوین که در سالن تربیت معلم شهید رجایی برگزار شد اظهارداشت: توسعه و پیشرفت روستاها در هیچ دوره ای قابل مقایسه با دولت های نهم و دهم نیست و با ارائه کیفی خدمات خوشبختانه روند مهاجرت سیر نزولی و معکوس پیدا کرده است.

وی افزود: در گذشته توقعات و مطالبات مردم در روستاها فقط معطوف به خدمات عمرانی بود اما امروزه مطالبات مردم در مناطق روستایی متنوع و متکثر شده است.

استاندار نیازسنجی مطالبات و دغدغه های روستایی را از مهمترین وظایف دهیاران ذکر کرد و گفت: عمران و آبادانی روستاها در سایه دقت عمل، برنامه ریزی، نیازسنجی و مدیریت منابع اتفاق می افتد و دهیاران باید با اولویت گذاری طرح ها و تخصیص درست و دقیق منابع در جهت رفع دغدغه ها و نگرانی های روستاییان تلاش کنند.

وی با تأکید بر اهمیت فرهنگ در توسعه و عمران روستایی تصریح کرد: وحدت و انسجام محور همه موفقیت هاست و روستاهایی که از سطح بالایی از عرضه خدمات و نیز انسجام لازم برخوردار باشند روند توسعه و پیشرفت در آن روستا متوقف نخواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روند مهاجرت از روستا به شهر با ارائه خدمات مطلوب روستایی معکوس شد

روند مهاجرت از روستا به شهر با ارائه خدمات مطلوب روستایی معکوس شد