مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 تیر 1392 ساعت 19:082013-07-06اقتصادي

معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران: علامت تشویقی استاندارد توسط کشاورز برنج کار مازندرانی اخذ شد


معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: نخستین علامت تشویقی استاندارد تولید محصول برنج در کشور توسط کشاورز برنج کار بابلی اخذ شده است.

- به گزارش یحیی ابطالی در جلسه ستاد طرح توسعه کاربرد عوامل بیولوژیک و استفاده بهینه از کود و سم در کشاورزی که در شهرستان بابل برگزار شد، اظهار داشت: رسالت اصلی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تأمین امنیت غذایی و تولید محصولات سالم و استاندارد با استفاده از عوامل بیولوژیک و کاهش مصرف سموم شیمیایی است.

وی در ادامه شهرستان بابل را بزرگ ترین شهرستان تولیدکننده برنج در کشور عنوان داشت و افزود: نخستین علامت تشویقی استاندارد تولید محصول برنج در کشور توسط کشاورز برنج کار بابلی اخذ شده است.

ابطالی با اشاره به ویژگی های خاص برنج تولیدی مازندران در سال جاری اعلام کرد: جمعیت کرم ساقه خوار در استان با توجه به شرایط اقلیمی مناسب کاهش یافته است و شرایط برای انجام مبارزه بیولوژیک در نسل دوم هم فراهم است.

مدیر جهاد کشاورزی بابل به ارائه گزارشی از زراعت برنج شهرستان پرداخت و ضریب کشت در این شهرستان را 1.

84 اعلام کرد.

مسعود غلامی گفت: این ضریب کشت بالاترین درصد ضریب کشت در استان مازندران است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران: علامت تشویقی استاندارد توسط کشاورز برنج کار مازندرانی اخذ شد

معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران: علامت تشویقی استاندارد توسط کشاورز برنج کار مازندرانی اخذ شد