مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 تیر 1392 ساعت 09:232013-06-26سياسي

منابع و ظرفیت های همدان در راستای توسعه بخش کشاورزی بکار گرفته شود


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: منابع و ظرفیت های استان همدان باید در راستای توسعه بخش کشاورزی بکار گرفته شود.

- به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غیاث الدین طه محمدی ظهر چهارشنبه در سومین گردهمایی تعاونی و تشکل های روستایی و کشاورزی استان همدان گفت: استان همدان ظرفیت ها و منابع مطلوبی در حوزه کشاورزی دارد که باید به نحو احسن از آن استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان همدان دارای ظرفیت و جایگاه بالایی در کشت گیاهان دارویی است، گفت: تولید گیاهان دارویی در استان همدان موجب توسعه بخش کشاورزی و افزایش ارزش افزوده خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: امروزه طب سنتی و اسلامی به وسیله گیاهان دارویی از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: شرایط اقلیمی استان همدان برای کشت برخی گیاهان مانند زعفران که ارزش افزوده بالایی دارد، مساعد است.

آیت الله محمدی اضافه کرد: همه باید در راستای کویر زدایی و مبارزه با خشکسالی،جهاد گونه عمل کنند.

280 تعاونی روستایی در همدان فعال است مدیرعامل اتحادیه تعاونی روستایی همدان نیز گفت: 280 تعاونی روستایی در استان همدان فعال است.

محمدرضا قدیمی زارع افزود: بیش از 200 هزار بهره بردار در این تعاونی ها فعال هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

منابع و ظرفیت های همدان در راستای توسعه بخش کشاورزی بکار گرفته شود

منابع و ظرفیت های همدان در راستای توسعه بخش کشاورزی بکار گرفته شود