مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 تیر 1392 ساعت 09:232013-06-25سياسي

جمعیت توتیای دریایی در آبهای هرمزگان افزایش نداشته است


تاکنون هیچ گزارشی از افزایش جمعیت توتیای دریایی در آبهای هرمزگان دیده نشده است.

مسول گروه تغذیه و فیزیولوژی آبزیان پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت : در گشت های دریایی و پایش های مختلف در دریا تاکنون هیچ تغییر محسوسی در جمعیت توتیای دریایی در آبهای هرمزگان مشاهده نشده است.

در چند روز گذشته سایت های خبری گزارش های مختلفی از ازدیاد توتیای دریایی در آب های هرمزگان منتشر کرده بودند.

توتیای دریایی یا خار پشت دریایی یک جانور آبزی کوچک خاردار است که در تمام اقیانوس های جهان یافت می شود .

این موجود آبزی بسترنشین است و از مناطق با عمق چهار هزار و پنج هزار متر و یا بیشتر در بسترهای سخت مانند صخره ها یا مناطق جزر و مدی مانند شن و گل حضور دارند.

تاکنون بیش از 900 گونه توتیای دریایی در جهان شناسایی شده است .

مسول گروه تغذیه و فیزیولوژی آبزیان پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت: تغییر شرایط محیطی و اقلیم منطقه ، درجه حرارت، شوری ،توفانی شدن دریا ، افزایش مواد مغذی در دریا و افزایش آلایندگی دریا در پراکنش جمعیت توتیای دریایی موثر است .

آقای روحانی با اشاره به تاثیر افزایش غیر طبیعی یک گونه در دریا بر اکوسیستم سایر گونه های دریایی افزود : افزایش توتیای دریایی در آبهای جهان بر شبکه های غذایی و احتمالا بر گونه های ماهیان یا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جمعیت توتیای دریایی در آبهای هرمزگان افزایش نداشته است

جمعیت توتیای دریایی در آبهای هرمزگان افزایش نداشته است