مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 تیر 1392 ساعت 11:332013-06-22اقتصادي

رییس انجمن همگن فرش دستباف استان اصفهان خبر داد صادرات فرش دستباف در سراشیبی رکود / دولت به کمک این صنعت بیاید


رییس انجمن همگن فرش دستباف خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: از دولت یازدهم می خواهیم تا برای افزایش صادرات فرش دستباف تمهیداتی بیندیشد.

- " از اصفهان به نقل از  روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، باقر صیرفیان با بیان اینکه در گذشته تولید فرش دستباف ایران در جهان رتبه اول را داشت، اظهار کرد: در طی چند سال گذشته صادرات فرش دستباف کاهش چشمگیری داشته است.

وی ادامه داد: صادرات این کالا هم به دلیل تحریم ها و هم به خاطر کاهش میزان تولید کم شده است.

رییس انجمن همگن فرش دستباف خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان تأکید کرد: تولید فرش دستباف زمانی سودآور است که صادرات صورت بگیرد، در واقع در صنعت فرش دستباف، انجام صادرات  ارز را به کشور وارد می کند و ارزش افزوده ایجاد می شود.

وی اذعان کرد: امیدواریم در دولت جدید تحریم ها کاهش پیدا کند تا صادرات مانند قبل رونق بگیرد.

صیرفیان با اظهار اینکه بعضی مواد اولیه این صنعت نظیر ابریشم و کرک وارداتی است، گفت: گرانی ارز برای واردات مواد اولیه مشکل ساز شده است، همچنین به دلیل تحریم ها امکان واردات مستقیم وجود ندارد که این مسئله بر هزینه نهایی تولید تأثیر می گذارد و آن را افزایش می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس انجمن همگن فرش دستباف استان اصفهان خبر داد صادرات فرش دستباف در سراشیبی رکود / دولت به کمک این صنعت بیاید

رییس انجمن همگن فرش دستباف استان اصفهان خبر داد صادرات فرش دستباف در سراشیبی رکود / دولت به کمک این صنعت بیاید