مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 خرداد 1392 ساعت 10:032013-06-18سياسي

فرماندار شهرستان نهاوند خبر داد مشارکت 80 درصدی مردم نهاوند در انتخابات


فرماندار شهرستان نهاوند از مشارکت 80 درصدی مردم شهرستان نهاوند در انتخابات این دوره خبر داد.

- " از نهاوند، مجتبی مولوی ظهر امروز در جمع عوامل دست اندرکار یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان نهاوند اظهار داشت: شور و شعور بالای مردم این شهرستان موجب شد که حتی ساعت ها در محل صندوق های اخذ رأی در صفوف منتظر بایستند تا رأی خود را داخل صندوق بیاندازند.

وی با اشاره به اینکه ولایتمداری و بصیرت مردم نهاوند زبانزد خاص و عام است، از مشارکت 80 درصدی مردم شهرستان در این دوره از انتخابات خبر داد.

فرماندار شهرستان نهاوند ادامه داد: در مجموع بیش از 109 هزار نفر در این شهرستان در انتخابات این دوره مشارکت داشتند و به ندای مقام معظم رهبری لبیک گفتند.

وی به مهمترین مقوله در این انتخابات بعد از حضور حماسی و پرشور اشاره کرد و ابراز داشت: در کنار این حماسه سیاسی بزرگ، امنیت انتخابات یکی از ضروریاتی بود که توسط مردم، طرفداران و کاندیداهای شوراهای اسلامی و ستادهای انتخاباتی رعایت شد.

مولوی انتخابات این دوره را یکی از امن ترین و سالم ترین انتخابات برشمرد و افزود: در این انتخابات بیش از یک هزار و 200 رأی اولی با حضور در انتخابات، رونق خاصی به آن بخشیدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرماندار شهرستان نهاوند خبر داد مشارکت 80 درصدی مردم نهاوند در انتخابات

فرماندار شهرستان نهاوند خبر داد مشارکت 80 درصدی مردم نهاوند در انتخابات