مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 خرداد 1392 ساعت 12:382013-06-11اقتصادي

کاهش بارندگی های امسال تولید علوفه را کاهش داده است


مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی با بیان اینکه کاهش بارندگی های امسال تولید علوفه را کاهش داده است گفت: میزان بارش سال جاری 280 میلی متر بوده است که در سالجاری 60 میلی متر کمتر از میزان بارندگی نرمال بوده است.

- به گزارش خبرنگار مهر، یوسف یوسفی ظهر روز سه شنبه در اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی در جمع خبرنگاران اراک افزود: به ازای هر یک میلی متر کاهش بارندگی یک کیلوگرم در هکتار کاهش علوفه پیدا می کنیم.

وی با بیان اینکه استان مرکزی به عنوان یکی از مناطق خشک و نیمه خشک ومستعد درامر بیابان زایی دارای کانون های متعددی در بخش بیابانی است اظهارداشت: از دهه 1370 اقدامات مطلوبی در راستای مبارزه با بیابان زایی صورت گرفته است که هم اکنون فعالیت های اجرایی بیولوژیکی،مکانیکی، مدیریتی و حفاظتی در 490 هزار هکتار از بیابان های استان در دست اجرا می باشد.

مهندس یوسفی بیان داشت: از فعالیتهای مهم و سازنده در محدوده کور اراک به عنوان کانون بحرانی و فرسایش بادی اجرای 11 هزار و 800 هکتار عملیات بیولوژیکی است که بیشاز 95 درصد کانون بحرانی فرسای بادی مذکور کنترل شده است.

وی یادآور شد:123مورد پروژه های تامین آب شرب دام در مناطق بیابانی و حفاظت و قرق بیش از 430هزار هکتار و آبیاری و مراقبت در سطح بیش از 1400 هکتار اجرایی شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش بارندگی های امسال تولید علوفه را کاهش داده است

کاهش بارندگی های امسال تولید علوفه را کاهش داده است