مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 خرداد 1392 ساعت 10:082013-06-01سياسي

رییس هیئت نظارت بر انتخابات جیرفت اعلام کرد فعالیت 800 ناظر شورای نگهبان در انتخابات جیرفت


رییس هیئت نظارت بر انتخابات جیرفت گفت: ناظران شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد ماه امسال در این شهرستان 800 نفر هستند.

- " از جیرفت، مهدی روزپیکر ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 289 شعبه اخذ رأی برای انتخابات ریاست جمهوری در این شهرستان داریم که در هر شعبه یک صندوق اخذ رأی انتخابات ریاست جمهوری گذاشته می شود.

وی افزود: ناظران شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد ماه سال جاری 800 نفر در شهرستان جیرفت هستند که 402 نفر ناظران شهری و بقیه ناظران روستایی و 30 نفر سرناظر هستند، برای هر شعبه اخذ رأی شهری به طور متوسط  چهار نفر و روستایی دو نفر ناظر گذاشته می شود و در روستاهایی که جمعیت بالایی داشته باشند، یک نفر ناظر اضافه می شود.

روزپیکر تصریح کرد: شعبه های شهری در جبالبارز سه شعبه، اسماعیلی چهار شعبه و در جیرفت 82 شعبه است، از این شعبه های اخذ رأی 80 شعبه ثابت و دو شعبه سیار هستند.

وی با بیان اینکه به طور کلی ناظران از زمان اخذ رأی تا زمانی که صندوق تحویل هیئت اجرایی شهرستان داده می شود، نظارت می کنند، خاطرنشان کرد: روز دوشنبه 13 اردیبهشت ماه سال جاری نخستین کلاس های آموزشی برای ناظران شهرستان جیرفت برگزار می شود و وظایف به آنها آموزش و یادآوری می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس هیئت نظارت بر انتخابات جیرفت اعلام کرد فعالیت 800 ناظر شورای نگهبان در انتخابات جیرفت

رییس هیئت نظارت بر انتخابات جیرفت اعلام کرد فعالیت 800 ناظر شورای نگهبان در انتخابات جیرفت