مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 خرداد 1392 ساعت 09:532013-05-26بين الملل

تظاهرات صدها بحرینی علیه خاندان حاکم


صدها بحرینی ضمن محکوم کردن حمله به منزل آیت الله عیسی قاسم، در مناطق مختلف این کشور دست به تظاهرات زدند و اعتراض خود را به ظلم و ستم خاندان آل خلیفه نشان دادند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، در پی حمله اخیر نیروهای امنیتی بحرین به منزل آیت الله عیسی قاسم، از علمای برجسته شیعه بحرین، جمعیت الوفاق، اصلی ترین گروه مخالف حکومت این کشور اعلام کرد: به مدت دو هفته از گفتگوهای آشتی با مقامات حکومتی خودداری می کند.

در همین راستا تظاهرات گسترده ای مناطق مختلف بحرین را در بر گرفت؛ یکی از شاهدان عینی در این باره گفت: معترضان روستای دراز واقع در غرب منامه، پایتخت بحرین، به سوی پلیس سنگ پرتاب کردند و نیروهای امنیتی نیز در واکنش به این اقدام به گاز اشک آور متوسل شدند.

وی همچنین افزود: درگیری های بین نیروهای امنیتی و معترضان بیش از یک ساعت طول کشید تا اینکه نیروهای امنیتی توانستند تظاهرکنندگان را متفرق کنند.

معترضان بحرینی با فراخوان جمعیت الوفاق در حالی که پرچم بحرین و تصاویر آیت الله عیسی قاسم را در دست داشتند در منامه نیز تجمع کردند.

این تجمع با مجوز دولت برگزار شد.

بحرین از آغاز سال 2011 میلادی تا کنون شاهد تظاهرات و درگیری است که دولت بحرین همیشه این تظاهرات را سرکوب کرده است؛ معترضان که اکثر آنها از شیعی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تظاهرات صدها بحرینی علیه خاندان حاکم

تظاهرات صدها بحرینی علیه خاندان حاکم