مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 31 اردیبهشت 1392 ساعت 09:272013-05-21اقتصادي

برداشت زودهنگام انگور یاقوتی در استانهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان


برداشت انگور یاقوتی از باغهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان آغاز شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : پیش بینی می شود امسال 2 هزار تن انگور از 260 هکتار باغهای استان هرمزگان برداشت شود که 4 درصد بیشتر از پارسال است.

غلامپور مساعد بودن آب و هوا و استفاده از توصیه های کارشناسان را از جمله دلایل افزایش برداشت انگور در هرمزگان عنوان کرد.

وی افزود : رودان و حاجی آباد بیشترین سطح زیرکشت انگور استان را دارند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اضافه کرد : 95 درصد انگور برداشتی از تاکستانهای استان از نوع یاقوتی و بقیه عسکری است.

انگور برداشتی هرمزگان علاوه بر نیاز استان به استانهای تهران ، اصفهان ، خراسان رضوی و کرمان نیز ارسال می شود.

همچنین برداشت انگور یاقوتی از سطح 2 هزار هکتار از باغات انگور سیستان و بلوچستان آغاز شد .

بیشترین سطح زیر کشت انگور یاقوتی سیستان و بلوچستان مربوط به شهرستانهای زابل - زهک - هیرمند و نیمروز در شمال این استان است .

نجفی رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت : در این استان 2500 هکتار تاکستان وجود دارد که 500 هکتار آن از سایر انگورها است .

انگور سرشار از ویتامین های آ ، بی ، سی ، منیزیم ،کلسیم ،آهن و فسفر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برداشت زودهنگام انگور یاقوتی در استانهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان

برداشت زودهنگام انگور یاقوتی در استانهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان