مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 اردیبهشت 1392 ساعت 14:332013-05-19پزشكي

برای نخستین بار در خوزستان کارگاه آموزشی اصول تولید برای کارخانجات موادغذایی خوزستان تشکیل شد


نخستین کارگاه آموزشی اصول پیش نیازی تولیدات با کیفیت و مرغوب برای کارخانجات موادغذایی (GMP) در معاونت غذا و داروی خوزستان برگزار شد.

- به گزارش مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه این کارگاه آموزشی به منظور ارتقای سطح دانش علمی کارشناسان خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان زیر پوشش این دانشگاه برگزار شد، گفت: این کارگاه به مدت یک روز و با شرکت 30 نفر از نمایندگان شبکه های بهداشت استان تشکیل شد.

سیمین فقهی با اشاره به اینکه امروزه تولید محصول با کیفیت رابطه مستقیمی با سلامت افراد جامعه دارد، تصریح کرد: کنترل کیفیت در صنایع غذایی برای برطرف ساختن نابسامانی های تغذیه ای و بهداشتی امری ضروری به نظر می رسد پس در راستای سلامت غذا و بهداشت، اینگونه آموزش ها لازم است.

وی افزود: بحث آموزش به منظور شناساندن استانداردهای غذایی با هدف ارتقای کیفیت نظارت های انجام شده و کنترل هر چه بهتر تولید فرآورده های غذایی در کارخانجات استان است.

انتهای پیام/72001/ذ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برای نخستین بار در خوزستان کارگاه آموزشی اصول تولید برای کارخانجات موادغذایی خوزستان تشکیل شد

برای نخستین بار در خوزستان کارگاه آموزشی اصول تولید برای کارخانجات موادغذایی خوزستان تشکیل شد