مطالب مرتبط:
تقارن بهار طبیعت و شب های قدر می تواند جامعه را بیش از گذشته به سمت عدالت خواهی و بصیرت علوی سوق دهد
لیالی قدر، بهار طبیعت و حمایت از فلسطین را گرامی بداریم
سرنوشت انسان ها براساس اعمال، نیات و تصمیماتشان رقم می خورد
سفر در دنیای پیچیده ذهن انسان با 5 سریال بلند روان شناختی
اجداد مرموز و ناشناس انسان مدرن / اشباحی که در DNA ما پنهان شده اند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 فروردین 1404 ساعت 14:502025-03-21سياسي

بازگشت طبیعت در بهار نشانه ای از معاد و زنده شدن انسان ها در قیامت است


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با اشاره به تحول طبیعت در بهار، این موضوع را نشانه ای از زنده شدن انسان ها در قیامت و مورد تاکید قرآن دانست.

- بازگشت طبیعت در بهار نشانه ای از معاد و زنده شدن انسان ها در قیامت است کرمانشاه- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با اشاره به تحول طبیعت در بهار، این موضوع را نشانه ای از زنده شدن انسان ها در قیامت و مورد تاکید قرآن دانست.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام حبیب الله غفوری در خطبه های نماز جمعه این هفته کرمانشاه، ضمن دعوت همگان به رعایت تقوای الهی، به تحول طبیعت در بهار اشاره کرد و گفت: هر سال طبیعتی که مرده به نظر می رسد، به امر خداوند متعال زنده می شود.

این یک درس عملی برای ماست که خداوند، زنده شدن دوباره را در برابر چشمان ما به تصویر کشیده و در آیات قرآن نیز به این حقیقت اشاره کرده است.

وی با استناد به آیات قرآن کریم افزود: خداوند در پایان آیاتی که به نزول باران و احیای زمین اشاره دارند، می فرماید: کذالک نشور، یعنی همان طور که زمین پس از مرگ زنده می شود، قیامت نیز همین گونه خواهد بود.

بسیاری در طول تاریخ، زنده شدن پس از مرگ را انکار کرده اند، اما خداوند با نمونه ای روشن در همین دنیا، این حقیقت را اثبات کرده است.


برچسب ها: نماینده ولی فقیه در استان - امام جمعه کرمانشاه - کرمانشاه - نماینده ولی فقیه - انسان ها - طبیعت - زنده
آخرین اخبار سرویس:

بازگشت طبیعت در بهار نشانه ای از معاد و زنده شدن انسان ها در قیامت است

بازگشت طبیعت در بهار نشانه ای از معاد و زنده شدن انسان ها در قیامت است