مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 اردیبهشت 1392 ساعت 10:022013-05-10اقتصادي

مشارکت بنیاد برکت در 130 طرح اقتصادی در مناطق محروم


بنیاد برکت برای ارتقای توانمند سازی اقتصادی و کارآفرینی در مناطق محروم کشور ، مشارکت در 130 طرح اقتصادی را در 28 استان کشور آغاز کرده است .

به گزارش روابط عمومی موسسه بنیاد برکت،این طرح ها بیش از 700 روستا در کشور را با جمعیتی بالغ بر 550 هزار نفر پوشش می دهد و حدود 100 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم ایجاد می کند .

بنیاد برکت پنج سال پیش زیر نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تاسیس شد تا وضعیت اجتماعی و اقتصادی مناطق محروم کشور را متحول سازد .

در این خصوص این بنیاد تاکنون اقدام به بررسی و تحلیل بیش از 2000طرح اقتصادی در مناطق محروم کرده است .

طرح هایی که بنیاد برکت در آنها مشارکت کرده تاکنون بطور میانگین 63 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و 30 طرح نیز به بهره برداری رسیده است .

حجم کل اعتباراتی که در این طرح ها صرف شده بالغ بر 13 هزار و 500 میلیارد ریال است .

یکی از اصلی ترین اهداف تاسیس بنیاد برکت کمک و همیاری برای بهبود و ارتقای توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی افراد، گروه ها و واحدهای کسب و کار مستعد فعالیت و فاقد دانش و مهارت لازم در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم است .

الگوی فعالیت در این طرح ها مشارکت حداکثر 49 درصدی با کارآفرینان در اجرای طرح های کوچک و متوسط با استفاده از مدل های مالیه خرد است .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشارکت بنیاد برکت در 130 طرح اقتصادی در مناطق محروم

مشارکت بنیاد برکت در 130 طرح اقتصادی در مناطق محروم