مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 اردیبهشت 1392 ساعت 12:382013-05-09اقتصادي

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران اعلام کرد علاج بخشی و افزایش ذخیره سفره های آب زیرزمینی در دشت شهریار


مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران گفت:طرح تغذیه مصنوعی در دشت شهریار به اجرا درآمده است که با اجرای این طرح سالانه 47 میلیون مترمکعب آب در سفره های زیرزمینی ذخیره خواهد شد.

- خسرو ارتقایی با بیان اینکه دشت شهریار یکی از مهم ترین دشت های کشاورزی استان تهران بوده افزود:برای جبران آب سفره ها و محدودیت منابع آب موجود، طرح تغذیه مصنوعی در آن به اجرا درآمده است و با اجرای این طرح سالانه 47 میلیون مترمکعب آب در سفره های زیرزمینی ذخیره خواهد شد.

وی گفت: با توسعه شهرستان شهریار و رشد جمعیت، همچنین کاهش آب های سطحی تغذیه کننده آبخوان و اختلال در نحوه ی بهره برداری از چاه ها و منابع آب زیرزمینی با پدیده فرونشست زمین روبرو هستیم.

وی افزود: در این راستا مطالعات علاج بخشی دشت شهریار با هدف شناسایی وضعیت موجود و نیازهای آبی در سال های آینده با دو گزینه تغذیه مصنوعی دشت شهریار با بهره گیری از جریان های سیلابی فصلی  رودخانه کرج و همچنین انتقال پساب تصفیه خانه غرب تهران مورد بررسی قرار گرفت.

  *تصفیه خانه غرب تهران در فاز مطالعاتی  ارتقایی با اشاره به گزینه تصفیه خانه غرب تهران گفت: این طرح در فاز مطالعاتی است که با ساخت این تصفیه خانه 240 میلیون مترمکعب پساب آن با احداث یک کانال 20 کیلومتری، اراضی پایین دست دشت شهریار را سیراب خواهد کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران اعلام کرد علاج بخشی و افزایش ذخیره سفره های آب زیرزمینی در دشت شهریار

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران اعلام کرد علاج بخشی و افزایش ذخیره سفره های آب زیرزمینی در دشت شهریار