مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 اردیبهشت 1392 ساعت 09:562013-05-08سياسي

آب و برق کشور تحت تاثیر هیچ تحریمی قرار نمی گیرد


تصفیه خانه اضطراری در منطقه طلوت تا پایان دولت دهم کلنگ زنی می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه مازندران، مجید نامجو وزیر نیرو پیش از ظهر امروز 18 اردیبهشت ماه 92 در جلسه شورای اداری که در فرمانداری شهرستان بابل برگزار شد اظهار داشت: در سال 92 وارد یک سالی شده ایم که به نام سال حماسه سیاسی و اقتصادی است و از نگاه کسی که در یک نظام ولایتی و تابع حکومت الهی زندگی می کند وقتی مقام معظم رهبری شعاری را برای سال طراحی می کند برایش تکلیف و وظیفه است.

وی ادامه داد: در سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی ذهن ها معطوف است که مردم با حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا حماسه ای را رقم خواهند زد که سبب ارتقاء سطح سیاسی ایران در دنیا خواهد شد.

نامجو افزود: نگاه ما باید به رهبری باشد و ایشان نیز شاخصه های یک کاندیدای اصلح را در جلسات متعدد بیان فرموده اند یعنی کسی که تمام ویژگی های خوب دولت گذشته را دارا باشد اما ضعف ها را نداشته باشد.

وی گفت: ما به عنوان مسئولین نظام جمهوری اسلامی وظیفه داریم در راستای روشنگری مردم بر اساس رهنمودهای رهبری کار کنیم و در راستای حماسه اقتصادی هر آنچه که سبب شود وضعیت اقتصادی کنونی کشور را بهتر کند انجام دهیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آب و برق کشور تحت تاثیر هیچ تحریمی قرار نمی گیرد

آب و برق کشور تحت تاثیر هیچ تحریمی قرار نمی گیرد