مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 اردیبهشت 1392 ساعت 04:402013-05-05پزشكي

یک روانشناس بالینی در کرمان: اسباب بازی های لوکس جنبه تربیتی ندارند


اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کرمان و روانشناس بالینی گفت: اسباب بازی هایی که جنبه لوکس دارند، فاقد جنبه تربیتی هستند.

- علی بهرام نژاد امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: کودک از طریق بازی می تواند، احساسات خود را بروز دهد و افکار خود را بیان کند و بسیاری از افکار و ایده های خود را به منصه ظهور بگذارد.

وی عنوان کرد: اسباب بازی مناسب منجر به تعادل حرکتی می شود و کودک از طریق بازی هماهنگی دست و چشم را به دست می آورد.

مدیر گروه سلامت روانی ـ اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بعضی از اسباب بازی ها که جنبه لوکس دارند، فاقد جنبه تربیتی هستند و یا جنبه تربیتی آن ها محدود است.

بهرام نژاد تصریح کرد: بسیاری از اسباب بازی های موجود در بازار متناسب با شرایط بومی، فرهنگی و منطقه ای کودک نیستند و زمانی که بچه نتواند با شرایط موجود خود سازگاری پیدا کند و یک دنیای نامتجانس را تجربه کند، عدم تناسب فرهنگی در وی ایجاد می شود.

وی با تأکید بر اینکه بازی نباید جایگزین ارتباط با دنیای واقعی شود، تصریح کرد: بازی و یا تماشای کارتون برای مواقعی است که امکان ارتباط با دنیای واقعی امکانپذیر نیست و بازی باید به اندازه ای باشد که ارتباط با دنیای مجازی به حداقل برسد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک روانشناس بالینی در کرمان: اسباب بازی های لوکس جنبه تربیتی ندارند

یک روانشناس بالینی در کرمان: اسباب بازی های لوکس جنبه تربیتی ندارند