مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 اردیبهشت 1392 ساعت 09:502013-05-04سياسي

رییس سازمان تبلیغات اسلامی گیلان: روحانیون نسبت به مسئله انتخابات نمی توانند بی تفاوت باشند


رییس سازمان تبلیغات اسلامی گیلان گفت: روحانیون نسبت به مسئله انتخابات نمی توانند بی تفاوت باشند زیرا ممکن است افراد ناصالح و غیر اصلح برای ریاست جمهوری و شوراها انتخاب شوند.

- " از رشت، حجت الاسلام والمسلمین جمال یاری امروز در همایش "نقش روحانیون و مساجد در تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی" اظهار کرد: صاحب نظران و نخبگان جامعه باید نام گذاری سال ها توسط مقام معظم رهبری را برای مردم تبیین کنند.

وی نام گذاری سال حماسه سیاسی را به دلیل برگزاری دو انتخابات شوراهای شهر و روستا و ریاست جمهوری در سال جاری عنوان کرد و افزود: نام گذاری امسال به دلیل برگزاری انتخابات مذکور دارای جایگاه ویژه ای است.

یاری با بیان اینکه روحانیون تشیع و تسنن از نقاط مختلف گیلان در همایش نقش روحانیون و مساجد در تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی حضور دارند، تصریح کرد: گیلان بیش از دو هزار روحانی دارد.

رییس سازمان تبلیغات اسلامی گیلان روحانیون را همواره در طول تاریخ زبان گویای دین خواند و بیان کرد: مردم روحانیون را معتمد خود می دانند.

وی خواستار حضور حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها شد و اضافه کرد: مردم رهنمودهای مقام معظم رهبری و اهداف شهدا را در انتخاب افراد در نظر می گیرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس سازمان تبلیغات اسلامی گیلان: روحانیون نسبت به مسئله انتخابات نمی توانند بی تفاوت باشند

رییس سازمان تبلیغات اسلامی گیلان: روحانیون نسبت به مسئله انتخابات نمی توانند بی تفاوت باشند