مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 اردیبهشت 1392 ساعت 09:402013-04-26سياسي

خطیب نماز جمعه هندیجان: مردم اصلح را برگزینند/ شوراها موجب تعالی مناطق می شوند


مردم باید با توجهی مضاعف، انتخابی اصلح را به جا آورند، کسی که دلسوز نظام و انقلاب و سرنوشت شهر ودیارشان باشد.

- " از هندیجان حجت الاسلام عبدالحسن بهبهانی پور در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان هندیجان؛ اظهار کرد: حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو بار دیگر دشمنان نظام جمهوری اسلامی و انقلاب را مایوس می کند.

وی افزود: دشمنان همواره می خواهند با تبلیغات سوء، حضور اقشار مختلف مردم را در پای صندوق های رأی کمرنگ نشان دهند اما چون صحنه های دیگر ناامیدشان خواهیم کرد.

خطیب نماز جمعه هندیجان در خصوص انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تصریح کرد: در خردادماه سال جاری بار دیگر حضور حماسی را به رخ جهانیان خواهیم کشاند.

وی ادامه داد: شوراهای اسلامی شهر و روستا از چند منظر حائز اهمیت هستند؛ اول اینکه این انتخابات به مراتب موجب رشد و ارتقای زندگی شهروندان می شود و دوم اینکه موجبات تحکیم پایه های نظام را با مشارکت بیشتر مردم فراهم می کنند.

بهبهانی پور خاطرنشان کرد: در همین راستا مردم باید با توجهی مضاعف، انتخابی اصلح را به جا آورند، کسی که دلسوز نظام و انقلاب و سرنوشت شهر و دیارشان باشد.

وی در پایان گفت: در انتخابات امسال حضوری یکپارچه و منسجم از اتحاد و برادری مردم مناطق مختلف کشورمان را خواهیم دید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خطیب نماز جمعه هندیجان: مردم اصلح را برگزینند/ شوراها موجب تعالی مناطق می شوند

خطیب نماز جمعه هندیجان: مردم اصلح را برگزینند/ شوراها موجب تعالی مناطق می شوند