مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 اردیبهشت 1392 ساعت 11:132013-04-25سياسي

ضرورت ایجاد رویکرد بین المللی در پژوهش های حوزوی


معاون بین الملل حوزه های علمیه تأکید کرد: پژوهش های حوزوی باید یک رویکرد بین المللی ایجاد شود.

- به گزارش خبرنگار مهر، حجت السلام محمد حسن زمانی در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره علامه حلی که ظهر پنج شنبه در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم برگزار شد، اظهار داشت: ما بر اساس آیات قرآن کریم و احادیث اعتقاد داریم که اسلام برای تغذیه علمی و تربیتی کل بشریت آمده است.

وی با بیان اینکه ما باید معارف قرآن و اهل بیت(ع) را به کل بشریت عرصه کنیم، گفت: به جز حوزه های علمیه ایران و حوزه های شیعه شخص دیگری پای این کار نایستاده است و این در حالی است که بشریت تشنه شنیدن حقیقت است.

معاون بین الملل حوزه های علمیه تاکید کرد: طی سفرهایی که به کشورهای مختلف داشتم عطش موجود برای درک حقیقت را بیشتر از موانع در راه این هدف دیدم و موانع آنگونه که می گویند نبود.

وی با تاکید بر اینکه در پژوهش های حوزوی باید یک رویکرد بین المللی ایجاد شود، افزود: سال گذشته طرح هایی برای تحقق این رویکرد در نظر گرفته شد و امیدواریم که این طرح ها زودتر تصویب شود.

وی در ادامه گفت: از جمله بایسته های بین المللی پژوهش های حوزوی می توان به استخراج نظام معرفتی از آیات و روایات و کتب دینی، بررسی تطبیقی معارف اهل بیت(ع) با مکاتب الهی و غیر الهی و نظام های حقوقی جهان و نیازسنجی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت ایجاد رویکرد بین المللی در پژوهش های حوزوی

ضرورت ایجاد رویکرد بین المللی در پژوهش های حوزوی