مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 فروردین 1392 ساعت 13:582013-04-15پزشكي

اولین مرکز دولتی درمان سوء مصرف مواد مخدر اراک افتتاح شد


اولین مرکز دولتی درمان سوء مصرف مواد مخدر شهر اراک افتتاح و زیرنظر علوم پزشکی استان فعالیت خود را آغاز کرد.

- اولین مرکز دولتی درمان سوء مصرف مواد مخدر اراک افتتاح شد اراک - خبرگزاری مهر: اولین مرکز دولتی درمان سوء مصرف مواد مخدر شهر اراک افتتاح و زیرنظر علوم پزشکی استان فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار مهر رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک روز دوشنبه در حاشیه افتتاح این مرکز گفت: این مرکز در محل سایق بیمارستان روانی شهید هاشمی سنجانی دایر شده است و علاوه بر درمان موضوع آموزش در آن دیده شده است.

مجید رمضانی با اشاره به اینکه در این مرکز از پزشکان متخصص مسمومیت ومتخصصین روانپزشک یاری گرفته می شود، اظهار کرد: هم اکنون بیمارستان روانی شهید هاشمی سنجانی به بیمارستان امیرکبیر انتقال یافته است و این مرکز با توجه به ضرورت در این مکان راه اندازی شده است.

وی در ادامه در خصوص کاستی ها و مشکلات بخش بیماران روانی در اراک افزود: بحث درمان و سرویس دهی بیماران روانی یکی از نقطه ضعف های دانشگاه علوم پزشکی است، و در این حوزه کمبودهایی است که با تلاش و توجه بیشتر بایدرفع شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اولین مرکز دولتی درمان سوء مصرف مواد مخدر اراک افتتاح شد

اولین مرکز دولتی درمان سوء مصرف مواد مخدر اراک افتتاح شد