مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 فروردین 1392 ساعت 09:502013-04-11پزشكي

از سال تحصیلی 93 آغاز می شود پذیرش دانشجو در دومین دانشکده پرستاری مازندران


مدیر شبکه بهداشت و درمان بهشهر گفت: دانشکده پرستاری این شهرستان از سال تحصیلی 93، دانشجو می پذیرد.

- " در بهشهر درباره جزییات راه اندازی دومین دانشکده پرستاری مازندران و نحوه پذیرش دانشجو، توضیحاتی ارائه داد.

وی با بیان اینکه همه مجوزهای لازم به منظور فعالیت و جذب دانشجو در این دانشکده اخذ شده است، تصریح کرد: نام دانشکده پرستاری بهشهر در دفترچه های آزمون پزشکی سال 92 درج خواهد شد و از سال تحصیلی 93 دانشجو می پذیرد.

باقری افزود: تا زمان احداث ساختمان دانشکده، مرکز بهیاری واقع در گراییل محله در اختیار دانشکده است همچنین اواخر فروردین بازدیدی از سوی نمایندگان وزارت بهداشت از این مکان و زمینی که برای ساخت دانشکده در نظر گرفته شده است، انجام خواهد گرفت.

دبیر کارگروه سلامت شهرستان بهشهر درباره موقعیت مکانی دانشکده پرستاری و مامایی این شهرستان که قرار است با بودجه های ملی و استانی ساخته شود، گفت: برای این منظور زمینی به مساحت 7 هزار متر مربع از سوی میرزاعلی سابقی پاسندی به دانشگاه علوم پزشکی مازندران اهدا شد که در جاده سراسری و ابتدای روستای پاسند با چشم اندازی زیبا قرار دارد.

وی در پایان با اشاره به پیگیری های دو ساله برای تاسیس دومین دانشکده پرستاری و مامایی مازندران و اخذ موافقت از وزرای سابق و فعلی وزارت بهداشت و درمان،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از سال تحصیلی 93 آغاز می شود پذیرش دانشجو در دومین دانشکده پرستاری مازندران

از سال تحصیلی 93 آغاز می شود پذیرش دانشجو در دومین دانشکده پرستاری مازندران