مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 فروردین 1392 ساعت 06:002013-04-11پزشكي

رییس دانشگاه علوم پزشکی جهرم: اخذ هرگونه وجه در طرح پزشک خانواده غیرقانونی است


اخذ هرگونه وجه در قبال دریافت ویزیت بیمار در طرح پزشک خانواده بدون اطلاع و هماهنگی بوده و غیرقانونی است.

- " از جهرم، محمدکاظم تدین صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باید فراز و نشیب های حوزه سلامت با ارتباط دوسویه این بخش و اصحاب رسانه برای آگاه سازی جامعه اطلاع رسانی شود.

وی با اشاره به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت با عنوان فشار خون را جدی بگیرید افزود: بیماری های غیرواگیر با توجه به سبک زندگی جدید جوامع شیوع بیشتری پیدا کرده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جهرم با بیان اینکه 20 درصد از مردم ایران دچار مشکل فشار خون هستند، ابراز داشت: این بیماری بی علامت بوده و از آن به عنوان قاتل خاموش تعبیر می شود و مبتلایان بر اثر نارسایی ها و عوارض قلبی و عروقی که به آن دچار می شوند تازه می فهمند که مبتلا به فشار خون هستند.

وی با بیان اینکه افراد باید زیر نظر پزشک خانواده فشار خون خود را کنترل کنند، بیان کرد: عدم استفاده از چربی ها، تحرک و ورزش از جمله مواردی هستند که باعث جلوگیری از فشار خون می شود.

تدین با بیان اینکه اصل و اساس تمام مراقبت ها احیا کردن سیستم بهداشتی است، خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن طرح پزشک خانواده از چند سال پیش در روستاها حفظ و نگه داشت شاخص های سلامت در روستاها بیشتر از شهرها بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس دانشگاه علوم پزشکی جهرم: اخذ هرگونه وجه در طرح پزشک خانواده غیرقانونی است

رییس دانشگاه علوم پزشکی جهرم: اخذ هرگونه وجه در طرح پزشک خانواده غیرقانونی است